Om Khao Lak Freskvand og Saltvands Fiskeri Khaolak Thai Fishing

Om Khao Lak

Khao Lak ligger på fastlandet 100 km nord for Phuket i det sydlige Thailand. Et område med enestående naturlig skønhed; et godt valg som fiskereferie destination for både saltvand og ferskvandsfiskeri

Khao Lak tilbyder alt fra fem-stjernede luksushoteller til lavpris pensionater. Her finder du 40 km med rene hvide strande, på den ene side og Khao Lak – Lam Ru nationalpark med dens frodige regnskov på den anden.

Der er ikke noget reelt centrum af Khao Lak, men langs hovedgaden finder du lokale restauranter; der tilbyder et varieret køkken med lækker skaldyr, krydret thailandske retter men også en mere international menu. Området er også, hvor de fleste barer ligger, med en rolig og afslappende atmosfære. Hotellerne på stranden har normalt flere liggestole på deres egne strandområder. Men du kan nemt finde dit eget uforstyrrede sted, hvor du har stranden og havet til dig selv.

Hvad kan man lave i Khao Lak

Hvis du leder efter aktiviteter på din ferie, Khao Lak popularitet kommer fra den store vifte af forskellige aktiviteter og ture, fra fantastiske strande, betagende natur og en utrolige interessant kulturarv. Nedenfor er et lille udvalg af aktivitetsmuligheder.

Ferskvandsfiskeri Khao LakFerskvandsfiskeri i Khao Lak

Ved siden af vores saltvandsture tilbyder vi også ferskvands spinn og flue-fisketure til den vilde jungle med afhentning fra Khao Lak. Disse ferskvandsture tilbydes kun som flere-dages ture, mindst 2 dage / 1 nat. Hvor du har mulighed for at fange Mahseer, forskellige arter af Snakehead, Hampala barb og Giant Gourami.

For en optimal fiskeroplevelse anbefaler vi fisketure på mindst 3 dage på grund af rejsetiden til disse uberørte fiske område. Du kan finde meget mere info om disse fisketure her.

Hvis du leder efter noget ferskvandsfiskeri for 1 dag, har du kun 2 timers kørsel til den bedst stocked ferskvandssø i Thailand. Som kan prale af at have nogle af de største ferskvandsfisk verden!

Hvor der de fleste dage bliver fanget, store eksemplarer af native thailandske fiskearter såsom; Giant Mekong Catfish, Siamese Giant Carp og importerede arter som; Amazon Red-tail Catfish, Alligator gar og Arapaima, for at nævne nogle af de mest kendte arter. Du kan finde meget mere info om dette fiskeri her.

Dykning Khao LakDykning

Du har dykkerparadiset på Similian Islands og Surin Islands marine nationalparker. Som ligger et par timers bådtur fra Khao Lak. Similian Islands betragtes som et af de ti bedste dykkersteder i verden; en dykker destination, der tilbyder et utrolig marine liv. Hvor du kan opleve uspoleret natur, pulverhvide strande og krystalklart vand med koralfisk i alle farver, Leatherback havskildpadder, Manta rays and hvalhaj.

Andre aktiviteter

For dem af jer, der ikke er til dykning eller fiskeri, kan du besøge et af de smukke vandfald; Nam Tok Tone Prai eller Nam Tok Lámpi, i Lam Ru Nationalpark. Som er hjemsted for noget af det ældste primære skove i verden og er let tilgængelige. For dem, der spiller golf, er der en golfbane kun 10 km væk. Der er også mulighed for at lære at tilberede berømte thailandske retter på et thailandske madlavningskurs eller prøve en rigtig Muay Thai-træning. andre populære aktiviteter er at udforske “Den lille Amazon” og flodrafting i Takuapa-området 25 km nord for Khao Lak.

Takuapa har en megt interessant kulturarv, med adgang til Andamanhavet, gjorde det til en vigtig international havn. Hollandsk, Portugisisk, Britisk erhvervsdrivende og kinesiske migranter begyndte at ankomme i 1300’erne og sluttede i 1900’erne. Den gamle bydel er fyldt med masser af historie og en blanding af thailandske og kinesisk-portugisiske arkitektur. Her kan du besøge nogle fantastiske templer og i den gamle bydel kan du udforske den lokale kultur, farve og smag.

Hvis du leder efter noget shopping og underholdning, er det tilgængeligt med bylivet i Patong / Phuket; inden for en rimelig afstand på 90 km.

error: Content is protected !!