GT Fiskeri Thailand

GIANT TREVALLY FISKERI I THAILAND

Thai Fishing, tilbyde flue eller popper fisketure efter Giant Trevally i Thailand. Fiske destination er lige uden for Khao Lak, som ligger 100 km nord fra Phuket ud til Andaman Havet, på vestkysten i det sydlige Thailand. Området byder på noget af det bedste kystnære fiskeri i Thailand efter Giant Trevally.

Rev punkter med brydende bølger og hvid skummende vand kan holde nogle mammut fisk; som du vil ønske du aldrig havde kroget. Giant Trevally (Caranx ignobilis,) eller GT som de almindeligt er kendt som, er ‘pund for pund “en af de stærkeste fisk at fange i verden. Gennemsnit vægten er fra 2kgs til over 15 kg på revene nord og syd for Khao Lak.

Giant Trevally Fiskeri Khao Lak Similan Islands - Thai FishingGT Fiskesæson Khao Lak

Vores fiskesæson begynder i september og løber frem til april. Det bedste tidspunkt at fiske efter GT er fra Oktober til December. Det vigtigste aspekt for at målrette dit GT fiskeri er tidevandet som spiller en stor rolle, i den daglige forfølgelse af fisken. GT fiskeri er helt bestemt af tidevandet og især omkring det indkommende tidevand. Hvor de svømmer ind på revet lave vand, for at jage den intetanende baitfish.

For dig som er på udkig efter XL- size Giant Trevally; Vi vil anbefale at se på vores, jigging og popper fisketure til de FAD som er ved Similan Islands. Her er Sæsonen også længere den løber til og med Maj.

GT Popper Fiskeri ThailandGIANT TREVALLY POPPER FISKERI

kystfiskeri omkring Khao Lak på vestkysten i det sydlige Thailand kan tilbyde hot action for popper fanatiske lystfisker. En af de mest spændende fangstmetoder for Giant Trevally er Popper fiskeri ved hjælp af store overflade popper der laver stor splashy, som en såret baitfish. Fiskeri med Popper, som fiskes med en kraftig rykkende bevægelse er den foretrukne teknik. Denne støjende, splashy action fra en popper er noget, der kan få opmærksomhed fra GT’s, og det kan producerer nogle af de mest spektakulære visuelle overflade strikes. GT tager popperen hårdt og hurtige og kæmper med en utrolig kraft (og prøver generelt, at få dækning af alt, hvad den kan finde.)

En bukket stang, der pumpe line ud med en bremse der er stillet med et 20 kg træk er et syn, som skal ses og opleves, for at det forstås. Ledsaget af den skingre summen af fletlines himmelflugt gennem fiskestangens øjer, kombineret med sved og lang arme, det er kort sagt! hvad popper fiskeri efter Giant Trevally handler om.

Fiskeriet foregår fra vores 27ft walk-around sportsfisker Speedbåd. Når du booker en fisketur med Thai Fishing, er alt Popper fiskegrej inkluderet. Du er naturligvis mere end velkommen til at benytte dit eget udstyr, hvis du foretrækker at gøre det. Det grej vi tilbyder er: Shimano Twin Power SW 8000HG  hjul, fyldt med PowerPro flettet line. Poppers stænger, der er balancerer til hjul og popper. Vi har et stort udvalg af popper, som alle er monteret med Owner Hyper wire split ring og Owner ST-66-TN-4X treble krog og afbalanceret til stangen.

Giant Trevally Fiskeri Similan Islands ThailandFLUE FISKERI EFTER GIANT TREVALLY

Giant Trevally på flue er en af de mest udfordrende former for fluefiskeri der findes. At fange en Giant Trevally på en flue stang placerer dig blandt nogle få elite lystfiskere, som nogensinde har fanget denne arter på flue. Du vil ikke glemme et strike af en stor Trevally på en Popperflue, som er den måde de fleste lystfiskere foretrækker at fange denne fisk på.

Disse flue-fisketure for GT er gjort fra vores 27ft walk-around sportsfisker Speedbåd. Når du bruger denne båd har vi mulighed for at komme ind fra dybt vand og kom tæt på klipper og rev, så du har kortere kaste afstand til GT’s. Nogen gange er det nødvendigt at tease GT’s ud fra revet og klipper.

Skipper vil kaste en popper ud, uden kroge og spinn dem tilbage med høj hastighed for at få fiskens opmærksomhed. GT vil aggressivt strike på Popper, så snart de ser den og vil følge den helt ind til båden. Kaptajnen vil trække popperen ud af vandet når den er nær båden, og lystfiskeren skal kaste sin flue, således at fluen lander i vandet på omtrent samme tid som Popper bliver trukket væk fra fisken. Alle handlingen finder sted på overfladen, og det er et utrolig visuel fiskeri. Der kan kun flue fiskes med en stang fra båden af gangen. Så hvis man er 2 fluefiskere vil man være nødt til at dele den samme stang.

Giant Trevally Fluefiskeri ThailandFluefiske grej for Giant Trevally

Vi anbefaler vi 9 ‘fod en hånds hurtige action stænger i klasse 8-11, med et egnede fluehjul med god kvalitet bremser og et minimum på 200 m stærk backing. Flydende eller intermediate tropiske W.F. flueliner er de mest anvendte flueliner.

GT elsker hurtige fisket fluer og popper fluer, de kan fanges på en bred vifte af store saltvand streamer mønstre og popper bundet på Stærke kroge. Gode fluer til Giant Trevally: Clouser Minnows, Deceivers størrelser 1/0 – 4/0 i farverne hvid, hvid / gul, hvid / grøn, hvid / blå og popper i samme farver.

Bemærk venligst.

Fluegrej og fluer, er ikke inkluderet i prisen. Sørg for at bringe en ekstra flueline og ekstra backing. På grund af klipper og koraller, eller måske en af de store Trevally bare snupper din flueline; and take off to Japan!

GT Popper Fiskeri ThailandTidsplan for fisketure:

Morgen fisketur starter kl. 06:30 pickup fra dit hotel i Khao Lak-området; der vil være cirka 30 minutters kørsel til den ventende longtail båd, og du vil være tilbage på dit hotel omkring kl. 13:00.

Aften fisketur starter kl. 14:30 pickup fra dit hotel i Khao Lak-området; der vil være cirka 30 minutters kørsel til den ventende longtail båd, og du vil være tilbage på dit hotel omkring kl. 19:30.

Bemærk venligst, at pick-up tid ovenfor er kun et eksempel, afhentning tid vil blive bestemt af tidevandet på fiskedag.

GT Fiskeri Khao Lak Similan Islands ThailandGIANT TREVALLY FISKERI I KHAO LAK PAKKE:

Højsæson: Oktober – December

Hvad er inkluderet i prisen:
– Afhentning fra et hvert hotel i Khao Lak-området
– Anvendelse af vores 27ft walk-around sportsfisker Speedbåd
– Flaskevand og sodavand
– Thai Kaptajn
– Alt Popper fiskegrej; I tilfælde af brud eller tab af stænger og hjul ved din fejlbarhed skal du muligvis udskifte en ny. Du er naturligvis velkommen til at bruge dit eget udstyr. (fluefiske grej medfølger ikke)

Medbring:
– Polariserede solbriller
– Sun lotion
– Fiske hat
– Kamera og dit allerbedste smil
– Let vandtæt tøj

Pris: 1 person 8,500THB – 2 personer 9.400THB
(Turen er en privat charter med maksimum 2 personer på båden)

error: Content is protected !!