Om Thai Fishing Khao Lak

Om Thai Fishing – Saltvands Fisketure

Thai Fishing tilbyder saltvands fisketure i Khao Lak i det sydlige Thailand. Og har specialiseret sig i junglen fisketure i søerne og floderne i syd Thailand.

Thai Fishing opererer under Thailandsk lov. Ledes af Meik og Tik. Meik er dansk. Han er født i 1971 i Jylland. Fiskeri har været hans passion fra den dag han begyndte at gå, og han har været omkring alle former for sportsfiskeri. Han foretrækker fluefiskeri efter vilde fisk, hvor du samtidig får en naturoplevelse. Tik er Thai, Meik’s kone og er office manager når Meik er ude og fiske.

I 1999 besøgte han Thailand

Har arbejdet som deckhand på mange af de bedste Big Game Både på Phuket. Han har også stor erfaring i ferskvands fisketure. Han tabte sit hjerte til søen og floder i syd junglen på sine første fisketure til dette fantastiske sted. Meik har fisket mange steder i Thailand; men efter hans mening er junglen, som tilbyder spændende fiskeri efter Giant Snakehead og Hampala Barb og Mahseer fluefiskeriet i floderne; der løber dybt inde i den uspolerede regnskov. Det ultimative Ferskvands fiskested i Thailand.

Når han ikke er hjemme, vil du sikkert finde ham i en af Jungle floderne; med en fluestang i sine hænder på jagt efter den thailandske Mahseer. Han var blandt de første til at opdage dette fantastiske og udfordrende Mahseer fluefiskeri, der er skjult i jungle floderne. Og er siden blevet afhængig af fluefiskeri efter denne stærke og uforudsigelige fisk.

error: Content is protected !!