Big Game Fiske i Phuket – Saltvands Fiskeri Thailand

Thai Fishing tilbyder Big Game fiskeri på Phuket, private sport fiske chartre. Vi arbejder med de bedste kaptajner og Big Game både i Phuket. Vi tilbyde game fisketure på forskellige charter både; til den kræsne lystfisker som er på udkig efter en kvalitet båd inden for et budget, til importeret top udstyret Big Game fiske både.

Big game fiskeriet i Phuket og Similan Island; er kendt som de bedste fiske destination for big game fiskeri i Thailand. Beliggende i det majestætiske blå vand Andaman havet, Phuket og Similan Island er berømt for at producere; Big Black Marlin, Sejlfisk, Wahoo, Dorado (guldmakreller), Barracuda, Giant Trevally, Spanish Mackerel. Og forskellige tun arter som Skipjack, Dogtooth og yellowfin tun.

Phuket Island er en af de mest populære turister destination i Thailand; her har du alt, du kunne drømme om på en ferie, smukke strande, 5 stjerner luksus resort hoteller til budget pensionat. Verdensklasse golfbaner, vandsport, massage, udsøgte fisk og skaldyr restaurant og et væld af udflugts muligheder; templer, shopping, jungle ture, de berømte Pip pi ø og James Bond Island i Phang Nga-bugten og for dig, der er på udkig efter underholdning i nattelivet. Patong Beach tilbyder nogle af de mest farverige natteliv, kan du finde i Thailand.

Big Game Fiskeri Phuket ThailandBig game fiskeri i Phuket

I den sydøstlige ende af øen finde du Chalong Bay, hvor de fleste Big Game fiske båd i Phuket har base. Og samtidlige er hvor alle vores fisketure har afgang fra. Der fra har du mulighed for at fiske omkring Koh Racha Yai og Koh Racha Noi ørene i syd og drop-off mod vest. Som er mange af Big game bådene på dagsture foretrukne destination. Hvis du er på udkig efter en live-a-bord tur, har du Koh Ha Yai og Koh Rok-øerne i Phang Nga-bugten mod øst og Similan Islands nordøst fra Phuket.

Racha Islands

Ligger blot 12 og 20 miles fra Phuket, og tilbyder fantastisk Big game fiskeri efter Sejlfisk, Wahoo, Dorado, Giant Trevally, Spanish Mackerel, Barracuda og tun. På vej ud til Racha øerne, vil der blive trolling med forskellige lure og store Wobler for de ovennævnte fiskearter. Popper fiskeri efter GT ved Racha Noi Island, Hvor tiden omkring fuldmåne kan producere gode action med nogle store Giant Trevally. Sejlfisk er til stede hele året rundt, og det bedste tidspunkt er i løbet af eftermiddagen og ved at trolling med tun belly–strips sammen med teaser tæt på øerne. Til tider kan der rejses stimer af meget legesyg fisk; en adrenalin ladet atmosfære tager over, når en sejlfisk vises sig bag en teaser, med oprejst sejle.

Drop-off

22 miles vest for Phuket, omkring kontinentsokkelen vil give dig en god chance for noget Black Marlin action. Det er også tilholdssted for skipjack tun og yellowfin tun i mindre størrelse. Samt Wahoo, Barracuda, Rainbow runner og Dorado er andre arter, der ofte bliver fanget her; du vil også være i stand til at møde sejlfisk, dog mest enkel fisk ikke stimer som på Racha øerne.

Phuket Big Game Fiskeri ThailandLive-abord fisketure destinationer!

Koh Ha Yai and Koh Rok Islands

Ligger 39 og 56 miles i Phang Nga-bugten sydøst for Phuket Island; denne placering kan producerer noget verdensklasse fiskeri efter Sejlfisk. Og med smukke hvide strande, krystalklart vand. Gør det til den perfekte destination for en live-a-bord fisketur! her vil du have mulighed for at fange mange af de samme fiskearter som omkring Racha øerne. Men her vil du ofte kunne trolling dine lure uforstyrret af andre Big Game både, på grund af afstanden til denne destination.

Similan Islands

Består af 9 Granite ø beliggende 48 miles nord vest for Phuket. På grund af den lange afstand betyder det for Phuket-baserede sport-fiskerbåde, at Similan Islands er uden for rækkevidde; så mange gange du wil have hele fiskeplads for dig selv. Similan Islands er et berømt fiskested for Black Marlin, sejlfisk, Wahoo, spansk makrel, Barracuda, Giant Trevally, Dorado, Queen fisk, Cobia, Rainbow Runner og flere arter af tun og forskellige arter af hajer. Similan Island er ikke kun et fantastisk fiske destination; men også en fantastisk National Marine Park med en 3 mile forbudt fiske zone. 6 miles vest for Similan Islands er Drop-off, hvor vandet er betydeligt dybere og strækker sig mange miles.

Her finder du også de 2 undersøiske bjerge kaldet Thon Mai, hvor vandet stiger fra 250 meters dybde til 70 og 90 meter. Området holdere altid på nogle store stimer af tun og FAD (Fish Aggregating Devices) som er lavet af lokale blæksprutte fisker. Gør at fiskepladsen er hjemsted for mange rovfisk og anses for at være Thailand bedste Black Marlin-område. Disse FAD er også et godt sted for Popper-fiskeri, jigging og fluefiskeri efter arter som Giant Trevally, tun og Dorado. Vi vil leverer de nødvendige Popper udstyr med et bredt udvalg af Popper.

Bemærk venligst. vi tilbyder ikke fluefiskeudstyr og fluer på vores ture.

På vores live-aboard fisketure vil du have mulighed for bundfiskeri om natten, hvor fiskearter som, Giant Trevally, Amberjack, Barracuda, Dogtooth Tun, Snappere og forskellige arter af hajer, er villige til at tag din agn. Fisketure til Similan Islands er kun åbne mellem oktober og april på grund af vejrforhold.

Båd charter:

For mere information om vores forskellige charterbåde, bruge venligst linket nedenfor.

Big Game Fiskeri Phuket ThailandBoat 1. fra 22.000THB per day

Boat 2. fra 69.000THB per day

Phuket Big Game Fiske sæson:

På en sæson er der ikke mange fiskedage tabt på grund af dårligt vejr. Phuket har to vejr sæsoner. Den “tørre sæson” er generelt fra midten af oktober – til omkring maj. I løbet af denne periode, kommer vindene for det meste fra nord øst og hav betingelser er normalt gode. Under “regntiden” fra juni til oktober,  drejer vindene rundt og vil mest komme fra sydvest. Højsæsonen for big game fiskeri i Phuket falder sammen med højsæsonen for turister. Oktober, november og december og er normalt de mest produktive måneder for Marlin og sejlfisk. I regntiden, juli, august og september, vil øerne omkring Phuket mange gange har et godt besøg af store stimer af Sailfish og nogle store Wahoo.

Bemærk venligst. vi støtter Catch and release af alle Billfish og Hajer.

error: Content is protected !!