Saltvands Fangst Rapporter

Fangst rapporter fra vores saltvand fisketure i Thailand; Jigging og Popper fiskeri i Khao Lak og Similan Islands.

Fiskeri Rapports / 20.05.2017

Saltvands Fiske Report Fiskeri Khao Lak Similan Islands

Similan Islands Fisketure

Vores fisketure til Similan Islands, fra vores speedbåd ud fra  Khao Lak startede først i november; Det var lidt senere end vi havde håbet, men på grund af vejre forholdene var det ikke muligt at starte tidligere i denne sæsonen. Det var den første sæson, vi tilbyde jigging og popper fisketure til Similan Islands og vores  nye fiskeri destination, svigte os ikke. Fad'en omkring øerne tilbød noget godt fiskeri fra starten af sæsonen. Med fangster af nogle fine Bluefin Trevally, Spanish Mackerel, Wahoo and Rainbow runner op til 12 kg + og nogle rigtig store Giant Trevally på 20 kg. +

Fra næste sæson ser vi frem til at tilbyde Similan Island ture fra 2 speedbåde. Den nye Speedbåd er større og er perfekt til 4 til 6 fiskere; Som du kan se på dette link.
Fiskeri Rapports / 09.08.2016

Peter fra Danmark besluttede at tage udfordringen, at fange en Wahoo på flue og han fandt noget godt Wahoo fluefiskeri. Omkring de FAD (Fish Aggregating Devices) som er mellem Khao Lak og Similan Øerne.

Vi startede den første dag på revet i jagten på Giant trevally. Men vores GT sæson har ikke været god indtil videre. Efter et stykke tid besluttede vi at skifte taktik og tog ud til de FAD, som er mellem Khao Lak og Similan Øerne. For at se, om vi kunne finde nogle af de Wahoo der altid hænge omkring fra september til december.Wahoo Fluefiskeri ThailandDet er ikke hver dag en lystfisker kommer i kontakt med en Wahoo på flue, og det er uden tvivl en af de meste aggressive  saltvands rovfisk. Med en hastighed på op til 80 kilometer i timen. Gør dem til den anden hurtigste fisk i havet, som kan fanges af lystfiskere.
error: Content is protected !!