Fiske Similan Islands Thailand – Jigging og Popper Fiskeri Fra Khao Lak

Thai Fishing tilbyder jigging og popper fisketure ved de FAD som er ved Similan Øerne. Her har du mulighed for at opleve nogle af Thailands mest spektakulære saltvands fiskeri.

Vores Similan Islands fisketure giver dig mulighed for at fange en række forskellige fiskearter såsom: Amberjack, Dogtooth og Yellowfin Tun, Spanish mackerel, Wahoo, Dorado, Barracuda, Cobia, Rainbow Runner og Big Giant Trevally. Vores fisketure er gjort, fra vores 2 walk-around sportsfiskeri Speedbåde.

Similan Islands Fishketur - Thai FishingEn 27 ft båd med en 250 HP påhængsmotorer, (max 2 lystfiskere).

En 44 ft båd med Twin 250 HP påhængsmotorer, (max 6 lystfiskere).

At have en hurtig båd betyder ikke noget unødvendig tidsspild og vil får dig hurtigt til de gode fiskepladser, hvilket betyder at du får mere tid til at fiske de beste hot spot.

Similan Islands er en gruppe af 9 granit øer i Andamanhavet og ligger i Phang Nga Province. Omkring 31 miles ud fra Khao Lak på vestkysten i det sydlige Thailand. De FAD (Fish Aggregating Devices) som er ved Similan øerne og de 2 undersøiske bjerge kaldet Thon Mai. Hvor vandet stiger fra 250 meters dybde til 70 og 90 meter er fiske hot spots, der tilbyder noget fantastisk jigging og Popper fiskeri.

Jigging og Popper Fiskeri Similan Islands ThailandJigging og popper fiskeri

Kaste fiskeri og jigging omkring de FAD som er ved Similan Islands er ikke for svage hjerter. Denne stil af sport fiskeri er mere for adrenalin-junky, atleten i sportfiskeriet. High-end fiskegrej og lange powerful udløbe som vil trækker og skubbe en lystfisker til hans eller hendes fysiske grænser. Det er svært at forklare for nogen, som aldrig har prøvet  denne krævende form for sportfiskeri. De følelser og tanker, der går igennem dit sind, når man først får det første hug, efterfulgt af en stangbøjning, line skrigende udløbe, der jager dig rundt i båden. Det er en følelse, som du aldrig vil glemme, og kan skabe en uhyggelig afhængighed.

Fiske Similan Islands Thailand - Thai Fishing Khao LakAlle Similan fisketure fra vores Speedbåde

Er private chartre og er gjort ud fra Khao Lak, i månederne Oktober til Juni. Vi tilbyder forskellige fisketure fra 1 dagture til flere dagsture. For mere information om vores forskellige ture, brug venligst linket nedenfor.

Boat charter:

Speedbåd 1. 27 ft,

Speedbåd 2. 44 ft,

Fiskesæson:

Similan Island ligger på Thailands vestkyst i Andamanhavet. På en sæson er der ikke mange dage gået tabt på grund af dårlige vejreforhold. Khao Lak og Similan har to hovedsæsoner. Dry sæson er generelt fra midten af Oktober til Maj. I denne periode kommer vinden hovedsagelig fra nord øst og havforholdene er normalt gode. I løbet af “regntiden”, fra juni til oktober; vil Vindene vender sig og kommer for det meste fra sydvest, hvilket giver dårlige havforhold på vestkysten.

error: Content is protected !!