DORADO FISKERI I KHAO LAK THAILAND

Thai Fishing tilbyder fisketure efter Dorado ved Khao Lak’s FAD. Khao Lak ligger 100 km nord for Phuket på vestkysten i det sydlige Thailand i Andamanhavet.

Her finder du den første linje af FAD (Fish Aggregating Devices), omkring 6 km. uden for Khao Lak, og de ligger spredt hele vejen ud til Similan Islands. På vores Longtail båd fisketure i Khao Lak har du også chancen for at fange mange andre arter såsom; Wahoo, spansk makrel, Barracuda, Queen Fish og Cobia.

Dorado Fluefiskeri Thailand - FAD Fluefiskeri Khao Lak Dorado er måske den smukkeste af alle game fiskearter. Det er næsten umuligt at beskrive deres egentlige farve, men den dominerende kropsfarve er generelt en rig guld, plettet med lyse blå pletter. Dens ryg og overkrop kan være elektrisk blå eller levende iriserende grøn. De har den fantastiske evne til rent faktisk at skifte farve foran dine øjne. Når de fanges, vil de miste deres farver næsten øjeblikkeligt og døde fisk ligne slet ikke den uhyrlig farverige levende fisk.

Den kaldes forskellige navne rundt om i verden, men de mest almindelige navne er Dorado, Mahi-mahi eller Dolphin fish, den er også ofte blevet kaldt den fattige mands Marlin. Denne titel er med ingen tvivl blevet skænket dem på grund af deres ihærdige fight egenskaber. Deres imponerende, luft akrobatiske som vises, når de er kroget, vil begejstre selv den mest kræsne Blue Water lystfiskere. Dorado er en fantastisk game fisk i sin egen ret, når de bliver udfordret på let fiskegrej.

Dorado Fiskeri Thailand og FAD Fiskeri Khao LakFAD er hjem for baitfish

Her lever sardin, flyvefisk, makrel og blæksprutter, og det er præcis, hvad Dorado lever af, og de kan lide at bo i nærheden noget, der flyder på vandet, så FAD‘s er et naturligt sted for Dorado at hænge rundt om. Monsunvindene vil normalt begynde at vende rundt i begyndelsen af november, således at vinden kommer fra en nord østlig retning, hvilket betyder, at vandet vil være roligere på vestkysten af Thailand. I december store stimer af baitfish begynder at samle sig omkring FAD ‘sen udfor Khao Lak og Dorado kommer lige efter.

Slutningen af December til slutningen af Marts repræsenterer normalt de mest produktive måneder. Fiskeri foregår fra long tail båd og fiske metoden, der vil blive benyttet, og samtidig det mest produktive, er fiskeri med levende agn eller trolling med død agn. Når du booker en fisketur ved Thai Fishing er alt fiske grej til agn fiskeri inkluderet.

Dorado Fiskeri Thailand - Longtail Boat FisketurFluefiskeri efter Dorado

For fluefisker, der gerne vil prøve at fluefiske efter Dorado. Findes der flere forskellige metoder, der kan være produktive. Fluefiskeri har resulteret i nogle utrolige imponerende Dorado fangster. Store eksemplarer kan blive teased op på samme måde som fluefiskeri efter Billfish. Det fungerer på samme måde, du troll med flue og samtidig har du en række af teasere ude, fra det andet hjørne af båden. Teserne bruges til at tiltrække fisk til båden og ophidse dem til at strike. De virker ved at sprøjt og / eller blinker på overfladen.

Stimer af små Dorado, kan fanges ved at kaste en flue tæt på FAD ‘sen. En anden og meget brugt metode er at fange en på agn og bringe det tæt på båden, og holde den i vandet, det vil ofte medføre, at andre Dorado kommer tæt på båden, som du derefter kan kaste til. Der kan kun flue fiskes med en stang fra båden af gangen. Hvis man er 2 fluefiskere vil i blive nødt til at dele den samme stang.

Dorado Fluefiskeri Khao Lak - Thai FishingFluegrej, vi anbefaler en 9ft. 8 – 9 wt. Fluestang og hjul med flydende, intermediate og hurtige synkende liner eller skyde hoveder, til de mindre Dorado. En klasse 10 til 12 og hjul er en gode 2. stang for større fisk og større fluer, og især hvis du vil troll fluen. Gode fluer til Dorado er fisk og blæksprutter mønstre og popper i farver: hvid / blå, pink / hvid med flash.

Bemærk venligst. Fluefiskegrej og også fluer, er ikke inkluderet i prisen. Du skal være i stand til at lave langt kast og der vil være dage / perioder, hvor fisken ikke er overfladeaktiv, så fluefiskeri vil ikke være produktivt.

Tidsplan for fisketuren:

Tour starter kl 07:30 pick-up fra dit hotel i Khao Lak-området, der vil være cirka 20 minutter kørsel til den ventende longtail båd, på vej ud til FAD ‘sen, vil der blive trollede med en eller to stænger, ved FAD’sen fisker du med levende agn eller trolling med død agn. Det nødvendige fiskegrej til agn fiskeri og agn er inkluderet, og du vil være tilbage ved dit hotel omkring kl. 16:00

DORADO FISKERI I KHAO LAK PAKKE:

Sæson: November – April

Hvad er inkluderet i prisen:
– Afhentning fra alle hotel i Khao Lak-området
– Anvendelse af longtail både
– Frokost, flaskevand og sodavand
– Thai kaptajn og deckhands. De kan hjælpe dig med agnfiskeri. Personalet er ikke fluefisker.
– Alt fiskegrej og agn. Du er naturligvis velkommen til at benytte dit eget udstyr.

Medbring:
– Polariserede solbriller
– Sun lotion
– Fiske hat
– Kamera og dit allerbedste smil
– Let vandtæt tøj

Pris:
1 person 5.200THB
2 personer 5.900THB
3 personer 7.000THB
4 personer 8.000THB
(Turen er en privat charter med maksimum 4 personer på båden)

error: Content is protected !!