Khao Lak Saltvands Fiskeri Rapport

Saltvands Fiske Report Fiskeri Khao Lak Similan Islands

Similan Islands Fisketure

Vores fisketure til Similan Islands, fra vores speedbåd ud fra  Khao Lak startede først i november; Det var lidt senere end vi havde håbet, men på grund af vejre forholdene var det ikke muligt at starte tidligere i denne sæsonen. Det var den første sæson, vi tilbyde jigging og popper fisketure til Similan Islands og vores  nye fiskeri destination, svigte os ikke. Fad’en omkring øerne tilbød noget godt fiskeri fra starten af sæsonen. Med fangster af nogle fine Bluefin Trevally, Spanish Mackerel, Wahoo and Rainbow runner op til 12 kg + og nogle rigtig store Giant Trevally på 20 kg. +

Fra næste sæson ser vi frem til at tilbyde Similan Island ture fra 2 speedbåde. Den nye Speedbåd er større og er perfekt til 4 til 6 fiskere; Som du kan se på dette link.

Similan Islands Fiskeri ThailandFiske Similan Islands Thailand

Similan Islands Fiskeri ThailandFiske Similan Islands Thailand

Similan Islands Fiskeri Thailand

Similan Islands Fiskeri Thailand

Popper fisketure Khao Lak

I september havde vi stadig mange dage stærk vestvind her i Khao Lak. Dette betød, at båden ikke kunne gå ud. Så vores popper fisketure omkring klipperne og revene i Khao Lak startede først i oktober denne sæson. Fisket var godt i de første to måneder og producerede mange Giant Trevally, Barracuda og Cobia op til ca. 5 – 6 kg. Derefter kom en periode med uklart vand, som normalt ikke er det bedst for popperfiskeri. Og fiskeriet blive aldrig helt godt igen.

Fiske Khao Lak ThailandFiske Khao Lak Thailand

Fiske Khao Lak Thailand Fiske Khao Lak ThailandLongtail båd fisketure i Khao Lak

Vores lave pris fisketur fra longtail båd, med levende og død agn. (De ture som vi kalder Dorado fisketure) var langsom i starten af sæsonen. Mange af de bedste FAD var væk på grund af monsunregn. Men de blev dog hurtigt erstattet af de lokale fisker. Og fra midten af December begyndte fiskeriet at blive godt igen. Med gode fangster af Spanish Mackerel, Wahoo og nogle store og flotte Dorado og nogle få lystfiskere fangede også Queen Fish.

FAD fiskeri Khao Lak ThailandFAD fiskeri Khao Lak Thailand

FAD fiskeri Khao Lak Thailand
Tilbage til Fiske Rapportererror: Content is protected !!