Fiske Report 8 – Stor Thai Mahseer fra Thai Junglen

Stor Thai Mahseer - Jungle Sø Fiskeri Thailand

I slutningen af Januar kom Velici fra Rumænien sammen med to af hans venner fobi for en 3 dage fisketur på søen. Den anden morgen på denne tur fangede de en Thai Mahseer; der skiller sig ud fra alt andet der er blevet fanget, hidtil i denne sæson; En utrolig smuk Thai Mahseer på 24 lbs og 110 cm lang.

Stor Thai Mahseer - Jungle Sø Fiskeri

Jungle søen har fisket fint med Giant Snakehead op til ca. 6 kg, og nogle af flodmundingerne har været fyldt med 2 – 3 kg Hampala barb. Den tidlige del af januar var ret våd, hvilket var frustrerende; da det normalt er tørt på dette tidspunkt af sæsonen og har gjorde flod-fiskeri vanskeligt i nogle perioder. Men på trods af dette, har fluefisket i vores jungleflod stadig bragt mange Mahseer mellem 2 og 5 lbs i Januar.

Tilbage Til Reportserror: Content is protected !!