Fiske Report 8 – Stor Thai Mahseer fra Thai Junglen

Stor Thai Mahseer Jungle Rivers Fiskeri

I slutningen af Januar kom Velici fra Rumænien sammen med to af hans venner fobi for en 3 dage fisketur på Cheow Lan Lake. Den anden morgen på denne tur fangede de en Thai Mahseer; der skiller sig ud fra alt andet der er blevet fanget, hidtil i denne sæson; En utrolig smuk Thai Mahseer på 24 lbs og 110 cm lang.

Stor Thai Mahseer Khao Sok Jungle River Fiskeri

Cheow Lan Lake har fisket fint med Giant Snakehead op til ca. 6 kg, og nogle af flodmundingerne har været fyldt med 2 – 3 kg Hampala barb. Den tidlige del af januar var ret våd, hvilket var frustrerende; da det normalt er tørt på dette tidspunkt af sæsonen og gjorde floden fiskeri vanskeligt i nogle perioder. Men på trods af dette, har fluefisket i vores jungleflod stadig bragt mange Mahseer mellem 2 og 5 lbs i Januar.

Tilbage Til Reportserror: Content is protected !!