Fiske Report 6 – Fluestænger – Fluestang fra C-L Fly Denmark

Efter at have været i fluefiske Industrien, som guide de sidste 15 år har vi prøvet mange forskellige fluestænger. Og vi er temmelig kritisk, når det kommer til vores fluefiske grej. Vi er glade for at vi nu, kan tilbyde disse fluestænger fra C-L fly Denmark til vores kunder.

Fly rods CL DanmarkI løbet af denne sæson

Har vi fisket med den model, som hedder “Seven” Eight ” fra C-L Fly Denmark. Det er en 7,8 fod lang fluestang, som kaster med en 18 gram line. Den har en meget præcise respons og er en let stang på 113 gram. Som er en fornøjelse at fiske med og føles som en 6 vægt. Fluestangen har en meget hurtig progressiv aktion. Og det er let at lave tight loops med good line speed. Det er lige, hvad vi har brug for, når vi fluefisker for Mahseer i vores jungle floder. Som mange gange kræver kaste teknikker såsom rulle kast eller single-hand-Spey-casting

Vi har et bredt udvalg

Af top brand Fluestænger (Sage, RL Winston, Thomas & Thomas og Loop). Alle vores kunder, som har valgt at bruge denne fluestang, har alle været meget glad. Vi har allerede test fisket en demo-model af den næste fluestang, som vil blive released fra C-L Fly Denmark. Som hedder ” Seven’ Four “, en 7,4 fod’s stang som kaster med en 14 gram line. Hvilket vil være en super fluestang, når jungle floderne løber med lavere vandstand. Vi vil have ” Seven’ Four ” stangen i vores samling i efteråret 2015. Vi er sikre på at fluestængerne fra C-L Fly Denmark vil blive en game changer. Når vores kunder kommer for at jage Mahseer i vores jungle floder.

OM C-L Fly Danmark

Det er en lille dansk virksomhed, der består af to fanatiske havørred Fluefisker. Som var frustrerede over de ikke kunne fiske deres hot spots på kysten. Når vinden ikke var fordelagtigt, for et flue kast. De begyndte at eksperimentere, hvor de skar i mange forskellige klinger, og efter nogle år. Kunne de præsentere en saltvands fluestang, der er designet til at kaste gennem stærk modvind uden at være for tung til at nyde, når du fighter mindre fisk. De har formået at lave nogle korte fluestænger, som kan kaster langt. Og stadig er nemme at kaste med og som kan så meget mere, end de oprindeligt blev lavet til.

Tilbage Til Reportserror: Content is protected !!