Fiske Report 5 – Fly Fishing Collaborative i Thailand

Sent i Oktober, Thai Fishing havde den ære at arrangere en guidet Mahseer fluefisketur for non-profit organisation. Fly Fishing Collaborative. Som netop afsluttet et projekt i Chiang Mai i det nordlige Thailand.

Fly fishing collaborative ThailandDe havde tilbragt de sidste to uger på at opbygge et Tilapia dambrug. så børnene der lever på dette børnehjem, nu har en bæredygtig levevis i de kommende år. Som vil give dem en mulighed for at leve uden frygt for menneskehandlere. Nogle af fyrene havde besluttet at de ville fejre det med en kort fluefisketur. Til Khao Sok National Park fjerntliggende jungle floder, for at jage den mighty Mahseer.

Fly Fishing Collaborative

Er en non-profit organisation, der samarbejder med lystfiskere, branchefolk, kunstnere og alle andre. Der deler visionen om at bruge fluefiskeri til at skabe forandring. De sælger guidede fluefisketure (doneret og ledet af professionelle guider) og håndlavede læder fly wallets. For at give et bæredygtigt levebrød for børnehjem. Som kan redde børn fra menneskehandel. De giver børnehjemmene bæredygtig levebrød ved at bygge selvstændige Tilapia dambrug. Der leverer kød, friske råvarer, færdigheds træning. Samt løbende ressourcer til børnehjem. Så de igen kan redde flere børn fra industrien menneskehandel.

Efter at have mødt og fisket

Med dem der står bage Fly Fishing Collaborative. Er det indlysende for os fra Thai Fishing, at det er en dedikeret flok af mennesker. Der brænder for det, de gør og virkelig gør en forskel.

Du se en video fra projektet i Chiang Mai i nord. Og fra deres korte Mahseer fluefisketur i det sydlige Thailand, Here

For jer der gerne vil vide mere om Fly Fishing Collaborative. Kan du finde information på dette link,

https://flyfishingcollaborative.org

Tilbage Til Reportserror: Content is protected !!