Fiske Report 4 – Mahseer Campingtur i Thai Junglen

En 4 dags og 3 night Mahseer fluefiske campingtur med river camp. På denne fisketur var vi så langt op i en af de uberørte jungle floder. At vi fra dag 2 flue fisket i junglen vande, der aldrig har set en fluefisker før. Og fiskeriet bliver kun bedre og bedre hvor dybere ind i junglen vi gik

Fluefiske Thailand - Fiske ReportSent i januar havde Jed booket en Mahseer fluefisketur til jungle-floderne i syd Thailand. Jed kommer fra området omkring Lake Michigan, som er en af de fem store søer i Nordamerika. Han begyndte på fluefiskeri, for et par år siden. Har fluefisker efter Laks og regnbueørred, i de floder, der løber ind i de fem store søer.

Denne campingtur

Starter med afhentning kl 7:00 i Ao Nang ved Krabi. Efter en to og en halv times kørsel, ankom Jed til molen. Vi pakkede longtail båd og sejlede ind i junglen. Jeg spurgte Jed om han var klar til en lang vandretur og svaret var ja. Min plan var at gå op i en af de Jungle floder, som ingen før har været langt op og fisk i.

Efter at vi havde sejlet et stykke tid kommer vi til et sted, hvor du har udsigt over søen. Så man kan se de lavere jungle beklædte bakker, du kunne se at junglen havde fådet nogle regn. Alt dampen på grund af solen gav bjergene en tåget udseende, men der vil ikke gå længe før solen vil have brændt det sidste af tågen væk. Så det vil blive meget varmt og vi havde en lang vandretur før aften. Og den lave vandstand i søen ville ikke gøre vores hike kortere.

Da vi ankom til base camp

Fik vi en hurtig frokost, vi re-pakket ned mindre så tog vi longtail båd så langt, som vi kunne opstrøms. Vi sprang ud af longtail båd omkring kl 13:00 og vi havde en, halv anden times vandretur i junglen meste op ad bakke. Inden vi kommer til floden igen. Jed var ikke vant til at bruge rull – cast, men efter et par forsøg, begyndte han at lave nogle fine kast. Og det varede ikke længe, før der også var med en god længde. Den første eftermiddag released Jed nogle små Mahseer og Hampala Barb før vi kom til lejren.

Næste morgen

Efter morgenmaden, fortsatte vi med at fiske opstrøms. Vores Thai staff pakkede lejren ned og vi ville møde dem igen senere på dagen opstrøms. Jed første kontakt fra en god fisk, var en Mahseer som virklig viste hvor meget power de har. Mahseer tog en 15 m sprint direkte ind i en busk af bambus og smed krogen. Efter et par mistede Mahseer, begynder Jed at kroge og lande fisk. Han fangede omkring 15 Mahseer denne dag, med en dejlig Mahseer på omkring 3 kg.

Dag 2

Efter morgenmaden fortsatte vi med at fisker opstrøms. Jed havde virkelig fådet kontrol over fluelinen nu og fangede omkring 15 + Mahseer, senere på dag efter en kort pause. Hvor vi fyldt vores vandflasker og gik langs flod bredden og så på fodspor fra elefanter og nogle store katte. Spotted vi en stor Mahseer ved overfladen, fiskene kom ud fra et hul på den modsatte bred 20 meter opstrøms. Da vi kommer lidt tættere, leveret Jed, tørflue perfekt på adressen, lige på toppen af Mahseer. Fisken tog fluen og tog et udløb opstrøms i en riffel der var så lavvandet at ryggen på fisken var ude af vandet.

Mahseer tog alle slæk line og hjul skreg, den stoppede i en dyb pool 40 meter opstrøms, efter Jed var gået 10 meter opstrøms kom Mahseer tilbage nedstrøms som en kugle, tilbage til det dybe hul. Jed løb efter og efter to gode udløb nedstrøms, kunne Jed land en utrolig smuk Mahseer, det var en virkelig tyk fisk omkring 70-75 cm og 4 kg.

Den sidste dag

Havde Jed en aftale med sin kone, de skulle mødes i Surat thani senere på dagen. Så efter morgenmaden pakkede vi lejren ned og tog en genvej gennem junglen og var tilbage ved longtail båd lidt før middag, tilbage til base campen, en hurtig frokost og en svømmetur i søen, og vi var tilbage ved molen klokken 15:00.

Jeg kunne sige farvel og tak for en uforglemmelig Mahseer fluefiskeri eventyr i godt selskab med nogle utrolig smuk Mahseer. På denne Mahseer fiskeri, campingtur, fiskede vi en strækning i en af junglens floderne, vi aldrig har fisket med kunder før, og fra den anden dag fiskeriet bliver kun bedre og bedre hvor dybere vi gik, vi spotted nogle store Mahseer op til 6-7 kg, men de var sammen med mindre fisk hver gang, i denne situation er det vanskeligt at få din flue til de store fisk før en af de små tager den.

Tilbage Til Reportserror: Content is protected !!