Flod og Sø Fisketur i Syd Thailand – Fiske Report 3

En 5 dag og 4 nætters jungle fisketur, med fangster af Big Thai Mahseer og Giant Snakehead. Vi tilbragte det meste af vores fisk tid, på den smukke jungle sø. Men vi brugte også en dag oppe i en af de uberørte jungle floder.

Midten af December kom Rhinen fra Sydafrika forbi for en 5 dage Fiske Mahseer Thailand Reportjungle fisketur. På søen og jungle floderne. Rhinen voksede op inden for gå afstand til godt fiskeri. Efter Bass og Tilapia og fisketure for Tiger Fish med krokodiller på flodbredderne og flodheste i mudderet. Lød som nogle meget spændende lystfiskeri erfaringer.

Fisketuren start med et pickup fra Khao Lak kl 07:00

Vi ankom til base camp kl 11:00 vi fik vores Bungalows og havde masser af tid før aften fiskeri ville starte. Vi brugte tiden på en god frokost og forberedelse af fiskegrejet. Den første aften, fiskede vi med top vand lures i en bugt. Hvor vi havde fundet et område med lavt vand. Med Rhinen’s fiske erfaring, tog det ikke lang tid før han fangede den første af 3 Giant Snakehead, op til 3-4 pounds.

Dage 2 fiskede vi et nyt spot

Et område med dybt vand, som på tidligere fisketure har givet kontakt med nogle meget store fisk. Efter omkring en time, Rhinen krogede en stor fisk. Der virklige kunne bøje stangen og tage nogle line, efter en lang kamp med nogle spændende udløb under båden i slutningen af fighten. Var vi i stand til at lande en utrolig smukke Thai Mahseer på 8 + kg. Om aften jaget vi igen Snakehead med top water lures, hvor fangsten var mindre Giant Snakehead og Hampala Barb op til halvanden kilo.

Den næste dag

Tilbragte vi det meste af fisketid i en af Jungle floderne. Vi tog frokost med os og fiskede opstrøms. Hvis du kan kaste din agn på spottet, vil du normalt fange fisk. Rhinen ramte mange gange the spot. Han fangede omkring 15 fisk, en blandinge af blue Mahseer og Hampala Barb og 2 god størrelse Blotched Snakehead. Med den største fisk omkring 2,5 kg. Omkring 14:30, besluttede vi at gå hurtigt tilbage til båden. På denne måde, vil vi kunne fiske de sidste timer i søen før mørket.

Jungle søen havde en vandstand, der tillod de store flod senges lavvandede grøde områder at holde fisk. Vi fiskede flodmunding nedstrøms med top water lures og efter et par huk. Fra nogle mindre Slangehovedfisk, Rhinen hooked en stor Giant Snakehead langt ud i kastet. Men tabte den tæt på båden, med en note, det gør ikke noget, jeg ved, jeg havde dig !

Næste morgen

Var vi tilbage og fiske i grøden igen, som vi gled over området oplevede vi flere store fisk jagter agn fisk i sivene. Rhinen viste igen hvordan en popper skal fiskes og fanges en smuk 5 kilo Giant Snakehead, den morgen ser vi også en stor Thai Mahseer der jagede små fisk i det lave vand, men den blev skræmt og forsvandt med høj hastighed. Om aften fiskede vi et sted, hvor vi havde set nogle gode fisk tidligt på turen, men desværre uden fangst, men vi kunne i det mindste trøste os med en utrolig smuk solnedgang.

Den sidste formiddag

Var vi tilbage og fiskede en af de store flod seng lavvandede grødet områder, efter en tid kom nogle store fisk ind fra dybere vand og Rhinen hooked en god fisk, som viste sig at være en god Hampala Barb på rigtig side af 2 kg efter frokost pakkede vi sammen og sagde farvel til bungalow personale. Vi fiskede nogle spots på vej tilbage til mole og fangede 5 mindre Giant Snakehead og Rhinen var tæt på at fange en ny art, men han mistede en af de sjældne Cobra Snakehead tæt på båden. Vi ankom til molen klokken 17:00 og 2 timer senere, var vi i Khao Lak og jeg kunne sige farvel for nu til Rhinen, efter nogle fantastiske Jungle fiskedage.

Under hele fisketur

Havde vi godt vejr med hovedsagelig solskin og høje temperaturer midt på dagen, så fiskeriet var bedst morgen og aften. Dyrelivet var, som altid, utroligt, aber, Gibbons, gaur, næsehornsfugle, isfugle, Otter, Elephant, vildsvin, fisk ørne er blot nogle af de vilde dyr, vi oplevede på denne fisketur.

Tilbage Til Reportserror: Content is protected !!