Fluefisketur i Syd Thailand’s Jungle – Fiske Report 2

Finnur fra Island havde booket en 3 dage og 2 nætter. Mahseer fluefisketur med riverside camp i jungle floderne. Jungle floderne fra de østlige bjerge havde for nylig fået en masse regn. Og løb stadig med for høj vand for fiskeri.

Fluefiske report ThailandMen en af de større vest vendte floder løber med fint klart vand. Efter et kort stop i vores jungle base camp omkring kl 10.30. Til en hurtig frokost og for at foretage den endelige udstyr kontrol. Vi ankommer til floden omkring 12:00 og vi går gennem junglen i cirka halvanden time, før vi begynder at fiske.

Det var let at se Finnur er en erfaren fluefisker

Som guide er det er altid en fornøjelse at se en fluefiske, der har kontrol over fluelinen. Det tog ikke lang tid før han havde vænnet sig til junglen omgivelserne. og kom i kontakt med sin første Mahseer. Da vi ankom til riverbank lejren, den første eftermiddag havde vi genudsat en håndfuld Mahseer i 3 lbs størrelse.

På anden dag

Har Mahseer ikke lade os i stikken, efter ca en times fiskeri. Kom vi til en del af floden, med en blanding af mindre pools-og hurtige vand. Derfra var det som om det var svært at gøre noget forkert, når du kastede din flue. Du kunne finde Mahseer næsten overalt, man var i kontakt med flere fisk, end du kunne tælle, og fanger næsten flere, end du kan huske. I slutningen af den dag, har vi genudsat over 20 Mahseer. En af de sidste fisk på dagen, var en utrolig smukke gyldne farvede 6 lbs Mahseer.

Den sidste dag

Vågner vi op tidligt og spiser vores morgenmad samme tidlige som junglen begyndte at vågne op. Vi pakkede lejren og begyndte gåturen tilbage til longtail båd uden at fiske. Tilbage til base camp, et hurtigt bad og frokost og 2 timer senere. Finnur er i hans taxi til et tidligt fly fra Phuket lufthavn.

Tilbage Til Reportserror: Content is protected !!