Fisketur til Jungle Søen – Fiske Report 1

To lystfiskere fra Danmark (Nicolaj & Erik) havde booket en syv-dages guidet fisketur i både saltvand og ferskvand i midten af september. Planen var at starte med saltvand fiskeri og afslutte deres fiskeferie med en fire dages jungle fisketur til jungle søen.

De 2 sidste uger før deres ankomst havde været stormfuldt, med meget Fiske Report Thailand kraftig regn. Hvilket gjorde det umuligt at fiske i havet omkring Khao Lak. Så vi blev tvunget til at starte med Jungle fisketuren og håber, at vandet ikke var for farvet. Så det var med en vis spænding, da voers longtail båd endelig tog fra molen og sejled til vores jungle lejr. Heldigvis var vandet i søen ikke så farvet at det ikke kunne fiskes. Og allerede den første eftermiddag havde vi en Giant Snakehead på den rigtige side af 3 kg i båden.

Generelt var vejret på vores side

på denne fisketur, med undtagelse af en enkelt eftermiddag. Hvor vi oplevede kraftige vinde og lidt regn her og der, vi havde mange kontakter og nogle af dem var fra temmelig gode størrelse fisk. Vi released nogle Giant Snakehead på omkring 3-4 kg og Hampala Barb op til 2 kg i søen.

Mange af de store floder

I området, løb stadig med høj og farvet vand på grund af regnen. Men vi fandt en lille flod, hvor det var muligt at fiske. Hvor det lykkedes os at finde nogle pæne Mahseer. Erik er en rigtig flue fisker, efter en par dage med nonstop fiskeri. Begynde hans venstre underarm at være smertefuld, men med hans store passion for fluefiskeri. Fortsatte han ufortrødent og til sidst havde han formået at fange både Giant Snakehead, Hampala Barb og Mahseer på flue. Når vi havde frokost pause, tilbragte han tid med fluestangen rundt omkring bungalowen. Hvor det lykkedes ham at fange en Big Tinfoil Barb på en nymfe. Nicolaj havde fornøjelsen af at fange ture størst Giant Snakehead.

Sjov og humor var en stor del af denne fisketur, maden smagte fantastisk – takket være kokken i Jungle Camp køkkenet. På vej tilbage til mole var det to glade lystfisker. Fyldt med gode naturoplevelser, og alle de bekymringer før turen var uden grund.

Tilbage Til Reportserror: Content is protected !!